19 juli 15:00 - Dordrecht

Muziek van J.S. Bach, J.P. Rameau, M. Ravel, E. Oscher, G. Gershwin en meer

Registration is Closed
See other events
19 juli 15:00 - Dordrecht

Time & Location

19 Jul 2020, 15:00

Trinitatiskapel Dordrecht, Vriesestraat 22, 3311 KD Dordrecht, Nederland

About the Event

Met trots presenteren wij het initiatief Back to Live!

Na stille maanden en spannende tijden verheugen wij ons op de heropening van het muzikale seizoen met spectaculaire klassieke muziek in een nieuw jasje.

Met gepaste maatregelen, professioneel toezicht en bovenal uitstekende muziek zullen op 18 en 19 juli as. concerten worden verzorgd in een verassende instrumentale combinatie.

De veelgeprezen Nederlandse trompettist Floris Onstwedder en zijn getalenteerde collega’s Merel Vercammen (viool), Christina Geraets Buttner (altviool) en Ketevan Roinishvili (cello) hebben een programma samengesteld om naar uit te kijken. Muziek van J.S. Bach, J.P. Rameau, M. Ravel, E. Satie en nog veel meer.

Eerdere concerten van Floris&Friends werden door publiek en critici omschreven als “Verbluffend”, “Inventief” en “van het allerhoogste niveau”.

U bent van harte uitgenodigd bij een van de concerten in de St. Catharinakerk te Eindhoven of in de Trinitatiskapel te Dordrecht.

Let op: vanwege de veiligheidsmaatregelen omtrent Corona is het aantal beschikbare plaatsen beperkt, dus reserveer snel!

Tickets

Price

Quantity

Total

  • Floris & Friends - 19/7-15:00

    €20

    €20

    0

    €0

Total

€0

Share This Event